sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Legile atractiei - recenzie

Legile atractiei (Chimie perfecta #2) 
de Simone Elkeles

Daca primul volum a fost pur si simplu GE-NI-AL, evident ca volumul doi nu se lasa mai prejos. Dumnezeule, n-am cuvinte! 

Well, cel de-al doilea volum ni-l prezinta pe fratele mai mic al lui Alex, si anume Carrrlos. Obligat de maica-sa sa plece din Mexic, al doilea rebel al familie Fuentes se vede nevoit sa se duca in Colorado, la fratele lui. Si nu-i place. Orasul e naspa, noul liceu e naspa, ca sa nu mai vorbim de frate'su, care e inca cu majoreta aia blonda, numita Brittany. Ma rog, nu ca ultima parte nu i-ar conveni. Ii convine, doar ca n-o arata, si-i place sa faca pe magarul. 
Revenind. La liceeeu, pai.. I se ofera un 'ghid' pentru o saptamana, care are scopul de a-i arata unde sunt salile de clasa si bla bla bla. Doar ca nu orice ghid!: Kiara.
Micuta tocilara, timida, cu un singur prieten (si ala gay), care nu prea vorbeste (ea, nu gay'ul), pasionata de masini si de alpinism si total paralela cu dragostea.
Si normal ca lui Carrrlos nu-i convine. Adica, el obisnuit cu toate... aaa, sa incerc sa gasesc un cuvant decent... tipele exotice din Mexic, ce p..ana lui sa faca cu blonda asta incuiata? (Mwhaha, ce nu stie Carlos e ca dupa pisicuta asta fricoasa se ascunde o tigroaica in adevaratul sens al cuvantului >:) ).
Asa, si cu Carlos nu poate sta locului, se imprieteneste cu cea mai populara fata din scoala et  comp. . De aici si pana sa intre in belele? O bataie de inima! Ce gasesc oamenii legii in ghiozdanul lui Carlos, hm? Droooguri! Nu, nu erau ale lui. Habar n-avea ale cui erau. Ma rog. Si ce decid mai marii? Ca micutul rebel trebuie inscris intr-un program special, pentru a i se spala creierul. Metaforic. A, si cum tot mai marii astia decid ca nu mai poate sta in acelasi apartament cu Alex, care era la facultate, cine credeti voi ca ii intinde o mana de ajutor? Yep, Kiara si familia ei perfecta. Pentru restul anului scolar, Carlos o sa stea sub acelasi acoperis cu Kiara. 
Da, se indragostesc, evident. Iar lui Carlos chiar incepe sa-i placa. Adica, sa-i placa, placa de Kiara, lucru destul de naspa. In primul rand pentru ca a zis ca vrea sa fie cu Kiara (si chiar ajung sa fie impreuna) la misto, adica.. un gen de prieteni cu beneficii, doar ca lucrurile nu sunt duse chiar la extrem. Si in al doilea rand pentru ca, nah, fiind un Fuentes nu se poate tine departe de lumea strazii. Ca sa nu mai spun ca pune intreaga familie in pericol in momentul in care este captat intr-o noua banda. Droguri, din nou. 

Gata, tac. Nu mai zic nimic!! Trebuie sa descoperiti singuri ce se intampla in continuare: e pur si simplu genial, va jur!

Fragment:
''- Nu pleca, te rog.
Ma asez langa el pe pat si ma intreb daca ii e teama sa fie abandonat. Isi arunca bratele in jurul coapselor mele si isi lipeste fruntea de genunchiul meu.
- Trebuie sa te apar, zice el incet.
- De cine?
- El Diablo.
- El Diablo? Cine-i El Diablo?
- E complicat.
Ce vrea sa insemne asta?
- Culca-te, ii spun.
- Nu pot sa dorm. Ma doare tot corpul.
- Stiu, zic mangaindu-i incet bratul pana ce rasuflarea i se mai calmeaza.
- As vrea sa pot sa te ajut, ii soptesc.
- Da' ma ajuti, murmura cu capul ingropat in genunchiul meu. Nu pleca, atata te rog. Toata lumea ma paraseste.''

Imagine asociata

Melodie asociata

Sper sa v-a placut. :)
*In curand 'primele 100 de cuvinte'!*


6 comentarii:

  1. SUPER! Vreau si eu sa citesc seria asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. "SHIT. I think I'm falling in love." Cat de tare e asta! =)) Paai, am primul volum in biblioteca, dar inca nu l-am citit. O sa ma apuc in curand de el :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Coperta cartii e absolut superba! :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Awww! Abia astept sa citesc si eu volumul doi. Primul mi-a placut la nebunie. Foarte draguta recenzie si chiar imi plac imaginile asociate. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut. Ati primit o leapsa de la mine: http://povesti-intunecate.blogspot.com/2012/11/leapsa-alfabet.html

    Sper sa va placa! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa imi iau cartea de Craciun, neaparat! Primul volum mi-a placut foarte mult, trebuie sa-l citesc si pe asta.

    RăspundețiȘtergere