duminică, 6 mai 2012

Carti pentru toate gusturile!

Carti cu fantome

N-am mai postat de mult in cadrul acestei rubrici, si ne cerem scuze.
Subiectul pe care vi-l voi prezenta sunt fantomele. Enjoy! J

Naluca si Naucul de Stacey Kade
Năluca
Nu e vina mea că m-am născut frumoasă, cu păr blond şi mătăsos şi un simţ ascuţit a ceea ce lumea NU trebuie să poarte. Şi totuşi, viaţa mea nu e perfectă, mai ales de când am murit. Călcată de autobuzul şcolii plin cu tocilari ─ să existe oare o soartă mai oribilă? Se pare că da... mă fac nevăzută, făptura mea dispare şi reapare, fără să o pot controla. Şi, peste toate, singura persoană care poate să mă vadă sau să mă audă este Will Killian, un ratat şi un fraier TOTAL, iar el refuză să mă ajute!
Trebuie să capăt control asupra vieţii mele de după moarte, şi asta repede, înainte să dispar pentru totdeauna. Dacă l-aş putea convinge pe Will să vorbească cu mine, aş avea o şansă. Dar asta înseamnă să-i încredinţez secretele mele... iar eu nu mă încred în nimeni, viu sau mort!
Năucul
Mama crede să mi-am pierdut minţile.  Psihiatrul meu vrea să mă închidă într-un ospiciu.  Practic, viaţa mea e tare naşpa. Şi asta a fost înainte ca Regina Balului să înceapă să mă bântuie.  Alona Dare a fost o adevărată pacoste când era vie; moartă, e şi mai rău.
Mda, eu pot să văd, să aud şi să ating fantomele. Acum, când mai am doar câteva săptămâni de şcoală, tot ce vreau e să termin cu bine liceul şi să plec de aici.  Dar cu o majoretă moartă care nu vrea să mă slăbească deloc, şi o nouă fantomă violentă care mă vrea mort... am încurcat-o.
Alona şi cu mine am putea să ne ajutăm reciproc... asta dacă am încerca să nu ne mai urâm atât de tare.
Da, vezi să nu!

Cutia cu fantome de Joe Hill
Cutia cu fantome este genul de roman horror care te tine lipit de paginile sale pentru ore si ore in sir, avand calitatea de a semana curiozitatea si nerabdarea in mintea cititorului. Nu este un roman destinat exclusiv impatimitilor ai genului. Este o carte de drum scrisa iscusit de un autor american ce nu pare nicidecum un debutant. Joe Hill, fiul lui Stephen King, se desprinde evident de stilul tatalui sau, propunand publicului un roman perfect inedit. Best-seller-ul ascunde intre copertile sale povestea nebuna a lui Judas Coyne, un star rock pasionat de obiecte oculte ce, impreuna cu iubita sa, porneste intr-o aventura incredibila, in incercarea de a fugi de o fantoma scapata de sub control.

Fantoma de la Opera de Gaston Leroux

Clasic al romanului politist si de mistere, Gaston Leroux (1868-1927) este un autor prolific si notoriu. Fantoma de la Opera, cea mai cunoscuta dintre cartile sale, al carei succes de public a generat numeroase ecranizari, exceleaza prin intriga palpitanta si indrazneala imaginativa. Protagonistul, Erik, geniu muzical si arhitect fantast, isi ascunde chipul desfigurat in catacombele Operei din Paris, nutrind o dragoste fara speranta pentru frumoasa Christine Daa.

9 comentarii:

  1. Iii,vreau Fantoma de la Opera 8->. Naluca si Naucul am citit :D. A fost bestiala :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima am păpat-o de când a apărut :))
    A 2a o vreau să o citesc iar a 3a e un clasic pe care l-am ratat :))

    Bravoo :x :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu vreau să citesc ”Fantoma de la Operă”! :x Dar cred că nici ”Cutia cu fantome” n-aș lăsa-o din mâini :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutia cu fantome pare foarte interesanata :) Naluca si Naluca cred ca mi-o iau la Bookfest :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fantoma de la opera nu m-a impresionat prea tare.. celelalte doua trebuie sa le citesc! :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit Năluca şi Năucul şi e impresionantă!Mi-a plăcut foarte mult,e o hârjoneală foarte frumoasă acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. fantoma de la opera e singura care am citit-o de pe lista...e super tare...

    RăspundețiȘtergere